Prijsvraag: Win een DVD van Hell Ride



In de jaren zestig en zeventig speelde Larry Bishop in diverse cultfilms over motorrijders, zoals Wild in the Streets en Savage Seven. Met Hell Ride laat hij als schrijver, regisseur en hoofdrolspeler die gloriedagen herleven. De film is vanaf 10 maart verkrijgbaar op Blu-ray Single Disc Edition en 2 DVD Special Edition inclusief veel bonusmateriaal.

Hellride gaat over Pistolero (Larry Bishop), het hoofd van een beruchte motorbende. Hij wil wraak voor de dood van zijn vriendin, die is vermoord door een rivaliserende bende, geleid door de gevreesde Billy Wings. Een oorlog tussen de twee bendes is onvermijdelijk, maar misschien heeft Pistolero wel meer te vrezen van zijn eigen mannen. De hoofdrollen worden vertolkt door Larry Bishop, Michael Madsen (Reservoir Dogs, Kill Bill: Vol 1/ Vol 2), Vinnie Jones (Two Smoking Barrels, Snatch), David Carradine (Kill Bill: Vol 1/ Vol 2) en Dennis Hopper (Waterworld, Speed, EDtv). Quentin Tarantino en de gebroeders Bob en Harry Weinstein tekenden voor de productie.

-- The Cult Corner geeft DVD's van Hell Ride weg --

Beantwoord de volgende vraag:

Welke beroep oefende Larry Bishop uit in Kill Bill: Vol. 2?

Stuur je antwoord naar prijsvraag@thecultcorner.com onder vermelding van 'Hell Ride Prijsvraag' en geef ook aan of je de Blu-Ray of de DVD Disc wilt. Winnaars krijgen eind maart bericht.

Door mee te doen aan deze Hell Ride prijsvraag ontvang je automatisch de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. Opzegging kan op ieder gewenst moment door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com o.v.v. 'geen nieuwsbrief abonnement'.

hell ride