Schokkend Nieuws is jarig

PROGRAMMA 25 JAAR SCHOKKEND NIEUWS
Zaterdagavond 1 april, Filmtheater Kriterion, Roetersstraat 170, 1018 WE Amsterdam

18.30 uur: FOYER – FILMQUIZ
“Zet de Human Centipede in de juiste volgorde.” Wie bij de vorige editie was, weet dat de Schokkend Nieuws-filmquiz zowel hilarisch als hondsmoeilijk wordt! Er zijn mooie prijzen! De filmquiz is helaas al vol. Inschrijving is inmiddels niet meer mogelijk, maar publiek is zeker welkom.
Toegang: Gratis

21.00 uur | KRITERION 1 - ARMY OF DARKNESS  
“Klaatu Barada N... Necktie... Neckturn... Nickel..” Het gestuntel van Bruce Campbell met het Boek der Doden was een van de hoogtepunten van ons geboortejaar 1992. Na een kort feestelijk voorprogramma kun je genieten van Sam Raimi’s splatstick - op 35mm natuurlijk! “Hail to the king, baby!” 
Toegang: € 9,50. Student/stadspas € 8,00. Cineville gratis. Engels gesproken, geen ondertiteling.

21.30 UUR | FOYER - PODCAST LIVE!
De maandelijkse Schokkend Nieuws podcast voor een live publiek opgenomen vanuit Kriterion en óók te volgen via Facebook Live! Presentatoren Basje Boer en Tim Koomen praten met diverse gasten over filmjaar 1992. 
Toegang: Gratis

00.00 UUR | KRITERION 3 - TRAIN TO BUSAN
De tweede film is net uit in Nederland! Met dank aan distributeur Splendid. Het Zuid-Koreaanse TRAIN TO BUSAN / BUSANHAENG herinnert  ons eraan dat er voor twee uur filmplezier op hoge snelheid maar twee dingen zijn die er écht toe doen: een geldig treinkaartje en zombies! 
Toegang: € 8,00. Cineville gratis. Koreaan gesproken, Nederlandse ondertiteling.

Muziek: DJ Dirty Shirt & DJ Fulci

 

Combi-tickets (beide films): €15,00 | Telefonisch reserveren kan vanaf 11 maart: 020-6231708

 

 

 

Schokkend Nieuws is jarig