27ste Imagine Film Festival


Imagine opent dit jaar met HOBO WITH A SHOTGUN, de nieuwe film van Rutger Hauer, die de ster weer eens van een heel andere kant laat zien. Hauer speelt de zwerver uit de titel die, nadat in zijn bijzijn de plaatselijke lommerd is overvallen, besluit een door misdaad geteisterd stadje te zuiveren van het gespuis.

HOBO WITH A SHOTGUN, geregisseerd door Jason Eisener, begon zijn bestaan als winnaar van de fake-trailerfilmcompetitie die destijds was verbonden aan de release van Grindhouse, het eerbetoon van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino aan B-films uit de jaren ‘70. Ook de lange versie van Hobo is zo'n hommage, een actiekomedie in schreeuwerig Technicolor, met overdreven stoere one-liners en over-the-top special effects die even onsmakelijk als hilarisch zijn.

_____________________________________

Prijsvraag Imagine Film Festival

imaginefilmfestival2011

In samenwerking met IMAGINE geeft The Cult Corner drie vrijkaartjes weg voor het 27ste Amsterdam Fantastic Film Festival, dat plaatsvindt van 13 tot en met 23 april in filmhuis Kriterion, Amsterdam. 

Beantwoord de volgende vraag en mail het antwoord voor 8 april naar thecultcorner@gmail.com en maak kans op een van de drie vrijkaarten.

Uit welke griezeltelevisieserie kennen we de hoofdrolspeler uit de film RED HILL die vanaf 14 april te zien is op Imagine?

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

______________________________________

Kaartverkoop
De online kaartverkoop van Imagine is inmiddels gestart! Kaarten kunnen online worden gekocht via de website www.imaginefilmfestival.nl

hobo with a shotgun