All My Tomorrows in Rotterdam en Amsterdam


De documentaire ALL MY TOMORROWS van Sonia Herman Dolz
(YO SOY ASI, LAGRIMAS NEGRAS) is in april exlusief te zien in het nieuwe Lantaren/Venster in Rotterdam en in Rialto Podium te Amsterdam. De documentaire was vorig jaar seselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie NFF 2010.

Vooruitgang in de medische wetenschap wordt geboekt dankzij de onophoudelijke nieuwsgierigheid en opmerkzaamheid van de mens. Dankzij die leergierige passie, geduld en geluk komt de mensheid stapje voor stapje vooruit in het begrijpen van raadselachtige ziektes zoals kanker. ALL MY TOMORROWS gaat over kanker en we volgen een kankerchirurg, celbioloog, nachtzuster, kinderoncoloog en een patholoog van het Rotterdamse ErasmusMC in hun fascinatie voor deze ziekte.

Hoewel zij vrijwel met zekerheid weten dat zij zelf niet zullen meemaken dat de ziekte volledig begrepen is en dat de middelen om deze te behandelen vooralsnog ontoereikend zijn, wijden zij zich er met hart en ziel aan. Een van de sleutels tot de oplossing van de vraag waarom cellen ongelimiteerd delen zal wellicht aangereikt worden door de muis, een dier met bijna vergelijkbare genen als de mens. De muis als redder van de mens?

Vertoningen in Lantaren/Venster, Rotterdam
Vrijdag 15 april / 19:00 uur - In aanwezigheid van de regisseur
Zaterdag 16 april / 15:00 uur
Zondag 17 april / 11:00 uur
Maandag 18 april / 19:30 uur
Woensdag 20 april / 19:30 uur

Vertoning in Rialto Podium, Amsterdam

Zaterdag 16 april / 16:00 uur - In aanwezigheid van de regisseur

De trailer van ALL MY TOMORROWS staat op Vimeo: http://www.vimeo.com/18044775