Prijsvraag The 9th Life of Louis Drax

Op 10 november komt thriller THE 9TH LIFE OF LOUIS DRAX uit. De nieuwe speelfilm van Alexandre Aja vertelt het verhaal over de jonge Louis die wonder boven wonder een val van een hoge rots overleeft. Terwijl hij in coma ligt, blijkt de toedracht tot zijn val een waar mysterie. De vader van Louis (Aaron Paul) is spoorloos verdwenen en moeder (Sarah Gadon) staat voor een groot raadsel. De charmante kinderneuroloog Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) ontfermt zich met grote zorg over Louis die in zijn coma signalen blijkt uit te zenden. Hierdoor wordt ook hij meegesleurd in een het raadsel.

THE 9TH LIFE OF LOUIS DRAX is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liz Jensen, de regie is in handen van Alexandre Aja (HAUTE TENSION en THE HILLS HAVE EYES).

 

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iIR1g173mjY

 

 

 

In samenwerking met Entertainment One geven we 2 x 2 vrijkaartjes weg voor THE 9TH LIFE OF LOUIS DRAX. Stuur voor 10 november een e-mail naar thecultcorner@gmail.com met het juiste antwoord op onderstaande vraag maak kans op de kaartjes.

In welke film van regisseur Alexandre Aja speelde Daniel Radcliffe de hoofdrol?

 

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

 

 

THE 9TH LIFE OF LOUIS DRAX