Prijsvraag Halloween

Evil is real. Vanaf 26 oktober brengt Universal Pictures Netherlands de film HALLOWEEN uit in de bioscopen, met Claire Foy in de hoofdrol. Doe mee met onze prijsvraag en win prijzen.

In HALLOWEEN keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (GET OUT, THE PURGE). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.
 
Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/EGG3lUlDMY8
 
 
 
 
P R I J S V R A A G 
 
 
Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van de drie pakketten met daarin twee vrijkaartjes en een exclusieve HALLOWEEN-hoodie.

Hoeveel delen van de HALLOWEEN-franchise werden geregisseerd door John Carpenter?

Stuur het antwoord voor 26 oktober 2018 naar thecultcorner@gmail.com

 

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

 

 

 

 

Halloween