Prijsvraag The Last Exorcism


Op 4 november 2010 brengt distributeur Cinéart de nieuwe horrorfilm THE LAST EXORCISM uit in de Nederlandse bioscopen. Deze griezelsensatie werd geproduceerd door niemand minder dan Eli Roth.

THE LAST EXORCISM vertelt het verhaal van dominee en exorcist Cotton Marcus. Hij heeft al ontelbare keren de duivel uit mensen gedreven. Maar de dag dat hij op de boerderij van de familie Sweetzer arriveert, wordt een dag die hij nooit meer zal vergeten. Cotton Marcus denkt dat hij voor een eenvoudige duiveluitdrijving komt, maar dat verandert als hij kennis maakt met Nell, het meisje om wie het blijkt te gaan.

De dominee heeft een documentaire ploeg uitgenodigd om filmopnames te maken van zijn laatste duiveluitdrijving. Hij komt echter al snel tot het besluit dat niets hem had kunnen voorbereiden op het echte kwaad. En er is geen weg meer terug...

In samenwerking met Cinéart geeft The Cult Corner twee griezelpakketten weg met daarin de DVD's van LA HORDE en van REC2 plus twee vrijkaarten voor THE LAST EXORCISM!

Beantwoord de volgende vraag en mail het antwoord voor 2 november naar thecultcorner@gmail.com en maak kans op een van de twee griezelpakketten.

In welke film van Quentin Tarantino speelde Eli Roth het personage sergeant Donny Donowitz?

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

last exorcism2