Prijsvraag Overlord

Actiehorrorfilm Overlord van producent J.J. Abrams draait nu in de bioscopen en wij geven prijzen weg.

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus Nazi-laboratorium onder de kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft. Geregisseerd door Julius Avery en met o.a. Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, Mathilde Ollivier, John Magaro en Iain de Caestecker. Naar een scenario van Billy Ray en Mark L. Smith naar een verhaal van Billy Ray.

 

Bekijk hier de trailer: https://bit.ly/2zPeta4

 

 

In samenwerking met Universal Pictures International geven we drie pakketten weg met twee vrijkaarten en een exclusief Overlord t-shirt. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op de prijzen.

J.J. Abrams brak door als producent van de serie Lost, maar met welke speelfilm debuteerde hij als regisseur?

Stuur het antwoord voor 20 november 2018 naar thecultcorner@gmail.com

 

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

 

 

Overlord