Frisian Terror in Amsterdam


Aanstaande zondag 28 februari wordt in filmhuis Cavia (Amsterdam) de nieuwe nederhorrorfilm FRISIAN TERROR van filmmaker Bart van Dekken vertoond. In deze Troma der lage landen maken we kennis met een gestoorde sekteleider, zijn mooie vriendin en enkele devote volgelingen van de Friese middeleeuwse koning Sigurd. Alle vijanden van de sekteleider worden op de meest bizarre manieren vermoord.

FRISIAN TERROR is een satirische underground horror en geschikt voor mensen met een smaak voor pulp. Mr. Horror Jan Doense speelt een kleine bijrol, die is opgenomen in filmhuis Cavia. De aangewezen plek dus om deze nederhorror te gaan zien!

Aanvang: 20:30

Toegang: 4,00

Adres: Van Hallstraat 52-I 1051 HH Amsterdam

Info: http://filmhuiscavia.nl

__________________________________________________________

De Sony PROduction Awards

                      sony 

Filmwebsite Filmstart.nl is samen met Sony Professional op zoek naar filmtalent voor een nieuwe Europese filmcompetitie: de Sony PROduction Awards.


De Europese opzet van de wedstrijd geeft Nederlandse makers van korte films een kans op internationale erkenning. Het thema van de wedstrijd is "INFINITE MEMORY". De films mogen maximaal 3 minuten duren.

De voorrondes worden tegelijkertijd gehouden in verschillende Europese landen. In Nederland start de competitie via Filmstart.nl. Filmmakers worden uitgedaagd om hun video's te uploaden op de site en te laten beoordelen door de online jury.

Naast de nationale prijzen is er na de eerste ronde voor de winnaar begeleiding en steun van het team van Sony Professional om zijn talent verder te ontwikkelen, apparatuur te gebruiken en mee te dingen naar de Europese award.

Meer informatie op: www.filmstart.nl/sonyawards

Filmstart.nl is een verzameling links die interessant zijn voor de film- en televisiewereld. De website richt zich specifiek op de Nederlandse filmindustrie. Op de pagina's vindt men verwijzingen naar websites die behulpzaam zijn voor het bedenken, maken, vertonen en promoten van films.

frisian terror