Kies je favoriete Gouden Kalf-winnaar

Om tot een Top 40 te komen van favorieten, nodigt het Nederlands Film Festival iedereen uit te gaan stemmen via www.top40nlfilms.nl. Er kan worden gekozen uit bijna 200 lange speelfilms die de afgelopen 40 jaar bekroond zijn met het felbegeerde Gouden Kalf. Stem mee op jouw mooiste, ontroerendste, spannendste, leukste en meest bijzondere Nederlandse films in de Top 40-publieksstemming.

Stem op jouw favoriet

Heeft die grappige scène uit Alles is Liefde jouw hart gestolen? Krijg je kippenvel bij die spannende beelden uit Borgman? Lonkt het avontuur bij het zien van Rabat? Is de naam Minoes niet voor niets de naam van je kat? Of is het woord buurman onlosmakelijk verbonden aan Flodder? Welke film mag echt niet ontbreken in de lijst? Jij bepaalt! Breng je stem uit en geef jouw favoriet een zetje. Tijdens het festival is de Top 40 on demand te zien in de nieuwe online festivalomgeving die speciaal voor deze editie wordt gebouwd. Ook is een selectie te zien op een bijzondere locatie in Utrecht die later bekend wordt gemaakt.

Van 25 september t/m 3 oktober kun je zowel online als op locatie het NFF mee beleven, vanaf je luie bank of op het rode pluche in de bioscoop. Stemmen kan tot en met 7 augustus 2020. De uitslag van de Top 40-Nederlandse Films wordt bekendgemaakt op www.filmfestival.nl en www.top40nlfilms.nl. VIP-filmarrangement voor stemmers Is een familiefilm jouw favoriet, of wordt het toch die ene klassieker? Als je stemt maak je kans op een VIP-filmarrangement tijdens het Nederlands Film Festival. Schitter als een ster op de rode loper bij een filmpremière in aanwezigheid van de filmmakers, en blijf slapen in de Domstad.

 

 

De Lift