Prijsvraag High Life

Vanaf 14 maart draait de  hallucinante sci-fi thriller HIGH LIFE van Claire Denis en wij geven hieronder filmtickets weg.

Ver voorbij ons zonnestelsel en volledig geïsoleerd leven Monte en zijn dochter Willow aan boord van een ruimtevaartuig. Monte is een eenzame man met een strikte zelfdiscipline als schild tegen elk verlangen, van hemzelf en van anderen. Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt. Nu zijn alleen Monte en Willow nog over. Door zijn dochter, die van een meisje een jonge vrouw is geworden, ervaart Monte voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen vader en dochter hun bestemming – het zwarte gat waarin tijd en ruimte ophouden te bestaan.

Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin en Mia Goth spelen de hoofdrollen in deze mysterieuze sci-fi thriller van gerenommeerd regisseur Claire Denis (LES SALAUDS, BEAU TRAVAIL).

Bekijk hier de trailer: https://bit.ly/2Xn4Yd4

 

 

P R I J S V R A A G

 

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op drie keer twee bioscoopkaartjes.

 

Met welke speelfilm debuteerde Claire Denis in 1988?

 

Stuur het antwoord voor 14 maart 2019 naar thecultcorner@gmail.com

 

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

 

 

HIGH LIFE van Claire Denis