Prijsvraag The Wild Goose Lake

Op 12 maart brengt IMAGINE Filmdistributie THE WILD GOOSE LAKE uit. Voor dit in neonlicht doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China geven wij 2 x 2 vrijkaarten weg.

Wanneer de leider van een beruchte motorbende per ongeluk een agent doodschiet en er een prijs op zijn hoofd komt te staan, slaat hij op de vlucht. Achtervolgd door zowel politie als gangsters die uit zijn op het tipgeld, verstopt hij zich aan de oevers van het Wildeganzenmeer waar een mysterieuze prostituee hem hulp biedt in ruil voor haar vrijheid. Beiden bevinden ze zich op een doodlopend spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg. Samen zijn ze bereid om nog één laatste keer te gokken en hun lot op het spel te zetten.

Diao’s kleurrijke, gestileerde film was geselecteerd voor de hoofdcompetitie van Cannes en kreeg er lovende recensies van de internationale pers.

 

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op de kaarten.

Voor welke film won regisseur Yi'nan Diao in 2014 een Gouden Beer in Berlijn ?

Stuur het antwoord voor 7 maart naar thecultcorner@gmail.com

 

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

The Wild Goose Lake