Q&A met regisseur Rune Denstad Langlo


Op donderdag 12 november vindt in aanwezigheid van de regisseur in filmtheater Kriterion de voorpremière plaats van NORD, het succesvolle speelfilmdebuut van Rune Denstad Langlo. 

NORD vertelt het verhaal van Jomar Hendriksen, een eenzame, depressieve ex-skiër die op een dag ontdekt dat hij een zoontje heeft. Bewapend met een jerrycan vol alcohol en een sneeuwscooter reist hij vanuit Trondheim helemaal naar het noorden. NORD is Scandinavische glorie van de bovenste plank, en winterse landschappen om bij weg te dromen. Een vertederende offroad-movie, geheel zonder kitsch en zwarte humor waar je u tegen zegt. De film heeft op verschillende internationale festivals prijzen in de wacht heeft gesleept, zoals de Best New Narrative Filmmaker Award voor de regisseur op het Tribecca Film Festival 2009 in New York.

In samenwerking met Amstelfilm en Vice zal er na de voorpremière een Q&A plaatsvinden met regisseur Rune Denstad Langlo en wordt er tot slot een knus premièrefeestje georganiseerd. Daag de regisseur uit bij het Wii-skiën in onze foyer en geniet van muziek en drank in Noorse stijl!

Datum: donderdag 12 november

Tijd: 20:00umet na afloop een Q&A met regisseur en een premièrefeest in Noorse sferen.

Locatie: Kriterion, Roeterstraat 170 te Amsterdam.

Voor reserveringen: 020-6231708

Meer informatie kunt u vinden op www.kriterion.nl.

nord