Short Night of TerrorVast onderdeel van Imagine (voorheen AFFF) is de Night of Terror, waarin vier horrorfilms elkaar een nacht lang in groteske bloederigheid naar de kroon steken. Door omstandigheden kan de NoT dit jaar niet in zijn vertrouwde vorm plaatsvinden. Gekozen is voor een alternatief, de Short Night of Terror, waarbij de liefhebber een keuze kan maken uit drie zgn. double bills, die gelijktijdig staan geprogrammeerd in de zalen 4, 5 en 6 van Pathé Tuschinski Arthouse.

In alle drie de zalen wordt de kick off verricht door de spectaculaire en zenuwslopende remake van Wes Cravens horrorklassieker The Last House on the Left (zie foto, Dennis Illiadis, VS, 2009).

Vervolgens is het in zaal 4 de beurt aan Splinter (Toby Wilkins, VS, 2008), waarin een akelig stekelig monster het op drie automobilisten heeft voorzien, die hun eigen night of terror beleven bij een benzinestation.


Ook in zaal 5 heeft een groepje gestrande reizigers het zwaar te verduren, wanneer in Autopsy (Adam Gierasch, VS, 2008) de medische zorg in een afgelegen ziekenhuis voornamelijk met de hakbijl wordt verleend.

Tegelijkertijd gaat het er nog woester aan toe in zaal 6, waar het Japanse Tokyo Gore Police (Yoshihiro Nishimura, VS/Japan, 2008) het publiek in hoog tempo bestookt met bloedfontijnen en vreemde gedrochten, zoals een vrouw wier onderlichaam een angstaanjagende gelijkenis vertoont met de bek van een krokodil.

Short Night of Terror


Nacht van za 18 op zo 19. Zaal open: 00:00.


Zaal 4, 00:30: The Last House on the Left + Splinter
Zaal 5, 00:30: The Last House on the Left + Autopsy
Zaal 6, 00:30, The Last House on the Left + Tokyo Gore Police

_______________________________________________________

hell ride

Winnaar HELL RIDE prijsvraag

Het goede antwoord op de vraag Welke beroep oefende Larry Bishop uit in Kill Bill: Vol. 2? was Stripclubeigenaar, en dat hadden de meeste inzenders ook wel goed. 

De winnaars van de DVD's/Blu-rays van HELLRIDE zijn:

Maikel de Werdt uit Breda

Fairy van Dam uit Leiden

Sander de Boer uit Drachten

Joke Pronk uit Den Haag

Gefeliciteerd! De prijzen komen naar jullie toe.

LastHouseOnTheLeft