Sylvia Kristel: From Emmanuelle to Chabrol

Actrice Sylvia Kristel (1952-2012) werd in 1974 een van de grootste sterren ter wereld als Emmanuelle. Naast haar beroemdste rol, geregisseerd door Just Jaeckin, speelde Kristel in meer dan 20 films van enkele van de grootste regisseurs uit de filmgeschiedenis, waaronder Walerian Borowczyk, Alain Robbe-Grillet, Roger Vadim en Claude Chabrol.

Nu wordt het verhaal van Sylvia's verbazingwekkende carrière in de jaren '70 verteld in Sylvia Kristel: From Emmanuelle to Chabrol, geschreven door Jeremy Richey. Met nieuwe interviews met onder meer Just Jaeckin, Pim de la Parra, Robert Fraisse, Joe Dallesandro en Francis Lai is dit volledig geïllustreerd koffietafelboek een filmgids voor een van de meest onderscheidende en compromisloze carrières in de moderne cinema, en een viering van een zeer opmerkelijke vrouw. 

Een eerbetoon aan de Nederlandse filmster Sylvia Kristel, die zal worden uitgebracht als een hardcover-boek geschreven door Jeremy Richey en geproduceerd door Cult Epics. Ze hebben een INDIEGOGO-campagne gelanceerd voor het boek: https://igg.me/at/sylviakristelbook. Samen met het boek biedt Cult Epics vier van Sylvia Kristels films uit de jaren zeventig aan die voorheen niet opnieuw werden uitgebracht op dvd en blu-ray. 

Bestel uw exclusieve gesigneerde exemplaar vooraf op Indiegogo.