Win kaarten voor Lesbian Vampire Killers


Aanstaande donderdag 30 juli gaat de compleet over-the-top horrorfilm LESBIAN VAMPIRE KILLERS in première. De film gaat over Fletch en Jimmy, twee jongens die verzeild raken in het plaatsje Cragwich, waarover de vampier Carmilla een vloek heeft uitgesproken: ieder meisje wordt op haar achttiende verjaardag een vampier. Fletch en Jimmy zijn niet alleen, want vergezeld door vier buitenlandse toeristes. Samen binden ze de strijd aan tegen de lesbische vampierinnen die het op hen hebben voorzien.

Bekijk hier alvast de trailer om je in de stemming te brengen: http://www.lesbianvampirekillers.nl

Nog meer zin in lesbische vampieren: doe de quiz om te kijken of jij uit het juiste, lesbische hout bent gesneden: http://www.viceland.com/nl/lesbianvampirekillers/

lesbianvampirekillers

Maar eigenlijk zou alleen al de campy titel genoeg moeten zijn om je naar de bios te lokken voor een letterlijk stevig potje vampieren meppen. The Cult Corner helpt je daarbij een handje want we geven drie maal twee vrijkaartjes weg voor LESBIAN VAMPIRE KILLERS.

Beantwoord de volgende vraag, mail het antwoord voor 2 augustus naar thecultcorner@gmail.com en maak kans op de vrijkaartjes. Vermeld naast het antwoord ook je adres.

De mengeling van horror en homoseksualiteit doet The Cult Corner erg denken aan de allereerste volbloed gay slasher die in 2004 in première ging. Daarin had een seriemoordenaar het op een groepje homo's voorzien. Wat is de titel van die film? 

Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

lesbian vampire killers